Van Oosterom Consultancy

Hoogwolde 5-6

8072 PW Nunspeet

Heroriëntatie

We hebben het druk-druk-druk. Steeds meer jongeren raken burn-out. Zelf heb ik gewacht tot ik 40 was en aan de overgang naar mijn derde biologische fase begon. Uit onderzoek blijkt dat wie wél rust neemt, mentaal en fysiek gezonder blijft en zelfs productiever en creatiever wordt. Pauze! In deze hectische tijd.

 

Ga naar binnen. Niet zozeer de drukte, maar vooral ook de verbinding met jezelf maakt het verschil. Sociale vaardigheid, empathie etc zijn allemaal kwaliteiten die maken dat je ook meer een emotiestofzuiger zult zijn. Hoe je met deze talenten kunt omgaan, leer je met je Intuïtieve ontwikkeling en het verhogen van je emotie-intelligentie. Ik deed ook van 1999 tot 2003 een voice dialogue opleiding. Een geweldige manier om zonder oordelen alle aspecten van jezelf aan het woord te laten en bewustzijn te ontwikkelen op welke rol je ze in je leven wilt geven.

 

Artikel:’ een geweldig groot ego’. Gepubliceerd in cicozine in 1994. Hierin beschrijf ik waarom als je je licht wilt laten schijnen in deze wereld, je er meer aan hebt als je een groot ego hebt. Een vuurtoren geeft nu eenmaal meer licht dan een zaklamp. De vuurtoren is dan wel dienstbaar aan het licht. Want met alleen maar een groot ego die is gaan zitten op de voorzittersstoel van je bewustzijn, ben je slechts een hoge toren.